Spirituelle praksisdage 2019

Fredag den 14. juni og lørdag den 15. juni 2019 i Treenighedskirken
Hjertets pilgrim - hjertebøn og pilgrimsvandring som åndelig praksis.

Michael Stubberub og Hans-Erik Lindström vil tage os på en dyb spirituel rejse ved at indføre os i hjerte- og pilgrimspraksis.

De er begge førende skikkelser, hvert på sit felt: Michael Stubberub med fordybelse gennem hjertepraksis og Hans-Erik Lindström med fordybelse gennem pilgrimsvandring. Begge praksisser har som sigte at komme hjem – vejen ind eller vejen ud er vejen hjem til vor Gud og vort sande Selv.

Deltagerpris: Kr. 800,- inkl. al forplejning (aftensmad, frokost, kaffe, the, vand, frugt og kage).

Tilmelding registreres først når pengene er indbetalt og det er efter først til mølle princippet. Pengene returneres ikke ved afmelding.

Mulighed for overnatning:
Der ligger et godt vandrehjem i nærheden, på Gl. Vardevej 80, 6700 Esbjerg.
Læs mere på www.danhostel.dk/hostel/danhostel-esbjerg

Program:

Fredag den 14. juni:

kl. 14.00 Velkomst og meditation i kirken/ v Miriam Florez
kl. 14.30 Oplæg v/ Michael Stubberub
kl. 15.30 Kaffe/The
kl. 16.00 Workshop v/ Michael Stubberub
kl. 18.00 Aftensmadkl. 19.30 Koncert

Lørdag den 15. juni:

kl. 9.00 Morgenmeditation v/ Miriam Florez
kl. 9.30 Oplæg v/ Hans-Erik Lindström
kl. 10.30 Workshop v/Hans-Erik Lindström
kl. 12.30 Frokost
kl. 13.15 Opsamling v/Miriam Florez
kl. 13.30 Meditation i kirken v/Miriam Florez

Michael Stubberub og Hans-Erik Lindström

Hans-Erik Lindström Svensk præst, som i årene 1997–2009 grundlagde Nordens første pilgrimscentrum i Vadstena. Han formulerede de 7 pilgrimsord, som i dag er blevet nøgleord for pilgrimme i hele Norden: frihed, enkelhed, stilhed, bekymringsløshed, langsomhed, åndelighed og fællesskab.

Hans-Erik Lindström er blevet en frontfigur, inspirator og mentor for den moderne pilgrimsrørelse - ikke kun i Sverige, men i hele Skandinavien. Han har ledet flere hundrede pilgrimsvandringar, blandt andet vandrede han Sverige rundt i år 2000 (2300 km). Lindström har skrevet omkring 25 bøger – alle indenfor området diakoni og pilgrimskab.