Stiftspræst for Åndeligt søgende i Ribe Stift

Fra 1. januar 2018 er Miriam ansat 75% Stiftspræst for åndeligt søgende og 25% sognepræst ved kirkerne på Fanø.

Miriam er uddannet teolog, psykoterapeut og retræteleder og har i mange år været sognepræst i Sønderho og Hospicepræst ved Hospice Sydvestjylland, samt praktiserende psykoterapeut ved Psykoterapeuterne i Torvegade. I arbejdet som Stiftspræst holder Miriam kurser, meditationer og spirituelle praksisdage i Treenighedskirken.

Kursusprogram 2019

Det glæder mig at præsentere mit kursusprogram for 2019 og atter invitere til en række arrangementer og kurser i Treenighedskirken med spirituelt indhold. Det har været en glæde i mit første år som stiftspræst, at kunne invitere en stor skare af åndeligt søgende ind i kirken og en fornøjelse at gøre det i samarbejde med både kirkens dejlige personale og mine kære medvandrere.

Der vil i år være særlig vægt på pilgrimsvandringen som åndelig praksis. Jeg inviterer til 7 vandringer fordelt i Ribe Stifts sogne, hver med ord i henhold til de 7 pigrimsord, udarbejdet af den svenske præst Hans-Erik Lindström. Ved spirituelle praksisdage 2019 er Hans-Erik Lindström én af oplægsholderne og indfører os i pilgrims-praksis.

Miriam Florez

Kontaktoplysninger :

Tlf. 2877 8077 – e-mail: mfe@km.dk
eller miriam@treenighedskirken.dk

Stiftspræstens kalender :

24okt kl. 17:00

Drømmearbejde hold II

28okt kl. 17:00

Drømmearbejde hold I

06nov kl. 19:30

Drop-in - Meditation

Velkommen til meditationsaften i Treenighedskirken med lectio divina, som >

14nov kl. 17:00

Drømmearbejde hold II

18nov kl. 17:00

Drømmearbejde hold I

24nov kl. 16:00

Meditionsgudstjeneste

Der guides en meditation undervejs og stille sang og meditativ musik >

14maj kl. 16:00

Forårsretræte

Forårsretræte på Østerløkke gård ved LemvigIndkvartering torsdag den 14. >

Samtale og åndelig vejledning.

Jeg tilbyder samtale til dig, som har en åndelig praksis og har brug for støtte og vejledning i processen eller dig, der har haft en åndelig oplevelse, som du har brug for at integrere i dit liv.

Samtalerne finder sted tirsdage i tidsrummet 10-14 og er á 45 minutters varighed.

Skriv lidt om dig selv og hvad du har behov for åndelig vejledning til.

Stiftspræst for åndeligt søgende:

Miriam Florez
tlf. 28 77 80 77