Konfirmation

Alle elever i 7. klasse har mulighed for at blive konfirmeret. For at blive konfirmeret skal man være døbt og have fulgt konfirmationsforberedelse ved en af kirkens præster.

I efteråret 2019 byder vi velkommen til årets nye konfirmander fra 7. klasserne.

Undervisningen begynder for alle hold begynder torsdag den 31. oktober 2019 kl. 8 til 10.
Timerne foregår derefter hver torsdag (bortset fra skoleferier) kl. 8 til 10, og afsluttes lige før konfirmationen.

7. A går til præst hos sognepræst Charlotte Gade

7. B går til præst hos sognepræst Ingrid Lisby Schmidt

7. C går til præst hos sognepræst Ingrid Lisby Schmidt

Tilmelding til konfirmationsforberedelsen sker eletronisk - TRYK HER

Tilmelding bedes ske senest 20. august.

Vi vil også gerne møde konfirmander og forældre personligt ved et lille arrangement med indskrivning i Treenighedskirken.

For 7.b og c foregår denne sæsonoptakt søndag den 1. september kl. 10.
Vi begynder med gudstjenesten og derefter foregår arrangementet for konfirmander og forældre.

For 7. a´ s  vedkommende bliver det 26. september kl. 17.

Tilmelding til konfirmation 2020

Klik her >> for at tilmelde dit barn til konfirmationsforberedelse og konfirmation med dit NemID. Ved fælles forældremyndighed skal begge forældre give samtykke til tilmeldingen.

Hvis dit barn er døbt i udlandet eller et andet kristent trossamfund, skal du bruge en kopi af dåbsattesten.

Den digitale konfirmandtilmelding til konfirmation i 2020 er åben mellem 1. april og 30. september.

Hvis du har brug for at tilmelde dit barn senere, eller behøver hjælp til tilmeldingen, er du velkommen til at kontakte kirkekontoret på telefon 7512 9373 eller mail klik her >>.

Konfirmationsdatoer

År

Charlotte Thea Gade

Ingrid Lisby Schmidt