Konfirmation

Alle elever i 7. klasse har mulighed for at blive konfirmeret. For at blive konfirmeret skal man være døbt og have fulgt konfirmationsforberedelse ved en af kirkens præster.

Den ordinære undervisning begynder i november måned og foregår i Treenighedskirken og undervisningen fortsættes indtil konfirmationen.

Tilmelding til konfirmation 2020

Klik her >> for at tilmelde dit barn til konfirmationsforberedelse og konfirmation med dit NemID. Ved fælles forældremyndighed skal begge forældre give samtykke til tilmeldingen.

Hvis dit barn er døbt i udlandet eller et andet kristent trossamfund, skal du bruge en kopi af dåbsattesten.

Den digitale konfirmandtilmelding til konfirmation i 2020 er åben mellem 1. april og 30. september.

Hvis du har brug for at tilmelde dit barn senere, eller behøver hjælp til tilmeldingen, er du velkommen til at kontakte kirkekontoret på telefon 7512 9373 eller mail klik her >>.

Konfirmationsdatoer

År

Charlotte Thea Gade

Ingrid Lisby Schmidt