Kirkemagasinet MOSAIKKEN

Magasinet er en brik i hele kirkens informationsstrategi, i bestræbelserne på at nå ud til alle i sognet og andre interesserede. Magasinet er ikke et kirkeblad, men et magasin, som vi producerer til alle som ønsker at modtage lidt længere artikler og omtaler af arrangementer, som rækker flere måneder frem.

I første omgang sender vi magasinet til alle, som får kirkens månedlige nyhedsbrev. Desuden ligger magasinet i kirken og kan medtages til eget brug, til naboer og til andre som måtte have interesse for indholdet.Menighedsrådet planlægger at magasinet skal udkomme halvårligt, med lidt omtale af det kommende halvårs programmer og en smule fra afholdte arrangementer. Hvert nummer indeholder også temasider over emner, der er relevante for den tid vi nu lever i.