Du er her: 

Unge

Der er masser af plads til de unge i Treenighedskirken, derfor har vi os fokus på at lave en række events som rammer forskellige dele af livet.

Vores tilbagevendende event Food Maker er for jer som har lyst til at lege i køkkenet med andre. Det handler om madglæde og nysgerrighed, og man behøver bestemt ikke være en haj i køkkenet for at lege med. Men det handler også om at spise i fællesskab og få snakket om andet end afleveringer og lektier. 

Så har vi et rigtig fint samarbejde med Diode events som vi laver elektroniske koncerter med. Vores kirke er et perfekt koncertsted og drengene fra diode events, Anton og David er sindsyg dygtige. Hos os kalder vi dem Prophets of Chill, og hold øje med dato’er for koncerterne. 

Så har vi opstartet en bogklub, som muligvis er verdens nemmeste bogklub. Vi læser 2 bøger pr semester og der er både mulighed for at læse dansk og engelsk. Præst Charlotte og menighedsråd medlem Jacob vælger bøgerne. 

Jeg håber vi ses i løbet af foråret. 

Den 23. marts kl. 20 - 21. Dørene åbner kl 19.30.

Version 2.0 af elektroniske koncerter i Treenighedskirken. Det bliver en aften hvor vi forsvinder ind i en verden af ambiente toner blandet med kirkens mosaikker ved hjælp af de to musikprofeter, Hviledag og Wide Mountains. Koncerten er i kirkens rum.

 

 

Koncerten er arrangeret i samarbejde med Diode events.

 

 

Billetten koster 30kr og kan købes i døren via mobilepay. 

 

 

Food Maker Esbjerg er en åben madklub for alle unge i Esbjerg mellem 16 og 28 år. Det handler om at lave mad i fællesskab og lege os frem til resultatet. I løbet af aftenen hygger vi os, laver og spiser mad i fællesskab og til sidst rydder op. Der er altid madglæde og fællesskab på menuen, alle kan være med uanset erfaring og niveau, og det foregår i Treenighedskirkens køkken.

Det er den unge vært for aftenen, som har bestemt et tema. Det kan fx være en favoritret, en egnsret eller noget helt tredje. Hvis man har lyst til at være vært så skriv til Lena på 28960182.

Det koster 35 kr, og de 20 pladser fordeles efter først til mølle. Tilmeldingsfrist er den pågældende mandag kl. 14.00, og tilmeldingen er bindende. Ved mindre end 1 tilmeldte bliver arrangementet rykket. I tilfælde af sygdom, vil I få mulighed for at deltage til en Food Maker-begivenhed en anden dato.

Du skal tilmelde dig og betale her: Tilmelding sker ved at mobilepay 35 kr til 72206 HUSK at skrive Food Maker. Alternativt kan man møde op på Treenighedskirkens kontor: Mandag, tirsdag, onsdag og fredag kl. 9.00 til 12.30 Torsdag kl. 14.00 til 17.00

12mar kl. 17:30

Food Maker

Food Maker Esbjerg er en åben madklub for alle unge i Esbjerg mellem 16 og >

16apr kl. 17:30

Food Maker

Food Maker Esbjerg er en åben madklub for alle unge i Esbjerg mellem 16 og >

14maj kl. 17:30

Food Maker

Food Maker Esbjerg er en åben madklub for alle unge i Esbjerg mellem 16 og >

18jun kl. 17:30

Food Maker

Food Maker Esbjerg er en åben madklub for alle unge i Esbjerg mellem 16 og >


Den 22. Feb kl. 19. Dørene åbner kl. 19.

 

Skal du lige have et indspark til dit studie, holde dine læsekundskaber vedlige, eller blot nyde litteratur i godt selskab, så er dette måske noget for dig. 

Treenighedskirken starter en bogklub for unge. Hvert semester læser vi 2 bøger - en på dansk og en på engelsk. 

Man kunne kalde det den overskuelige bogklub.