Du er her:

Unge

Der er masser af plads til de unge i Treenighedskirken, derfor har vi os fokus på at lave en række events som rammer forskellige dele af livet.

Vores tilbagevendende event Food Maker er for jer som har lyst til at lege i køkkenet med andre. Det handler om madglæde og nysgerrighed, og man behøver bestemt ikke være en haj i køkkenet for at lege med. Men det handler også om at spise i fællesskab og få snakket om andet end afleveringer og lektier.

Nu går vi snart i sommerferie tilstand, men dette betyder ikke at vi går helt i dvale. Vi begynder nemlig at planlægge hvad der skal ske i Festugen for de unge, så hold øje med dette.

Jeg håber vi ses i løbet af foråret.

Food Maker Esbjerg er en åben madklub for alle unge i Esbjerg mellem 16 og 28 år. Det handler om at lave mad i fællesskab og lege os frem til resultatet. I løbet af aftenen hygger vi os, laver og spiser mad i fællesskab og til sidst rydder op. Der er altid madglæde og fællesskab på menuen, alle kan være med uanset erfaring og niveau, og det foregår i Treenighedskirkens køkken.

Det er den unge vært for aftenen, som har bestemt et tema. Det kan fx være en favoritret, en egnsret eller noget helt tredje. Hvis man har lyst til at være vært så skriv til Lena på 28960182.

Det koster 35 kr, og de 20 pladser fordeles efter først til mølle. Tilmeldingsfrist er den pågældende mandag kl. 14.00, og tilmeldingen er bindende. Ved mindre end 1 tilmeldte bliver arrangementet rykket. I tilfælde af sygdom, vil I få mulighed for at deltage til en Food Maker-begivenhed en anden dato.

Du skal tilmelde dig og betale her: Tilmelding sker ved at mobilepay 35 kr til 72206 HUSK at skrive Food Maker. Alternativt kan man møde op på Treenighedskirkens kontor: Mandag, tirsdag, onsdag og fredag kl. 9.00 til 12.30 Torsdag kl. 14.00 til 17.00

21maj kl. 17:30

Food Maker

Food Maker Esbjerg er en åben madklub for alle unge i Esbjerg mellem 16 og >

18jun kl. 17:30

Food Maker

Food Maker Esbjerg er en åben madklub for alle unge i Esbjerg mellem 16 og >

Kom og bliv inspireret! :)

Treenighedskirken låner i denne omgang deres lokaler ud til Pecha Kucha og stille os op med to oplægsholdere fra kirken, nemlig præst Charlotte Gade og ungekoordinator Lena.

Beskrivelse af konceptet:

Pecha Kucha er japansk for “sniksnak” og går ud på, at et antal kreative deltagere præsenterer deres arbejde, idéer og visioner i 20 elementer, der vises i præcis 20 sekunder – i alt en præsentationstid på 6 minutter og 40 sekunder. Et element kan være et billede, et lydklip, et digt, en performance og lignende.

Deltagerne er kunstnere, designere, musikere, arkitekter, iværksættere, opfindere og mange andre med inspirerende projekter og idéer. Alt er tilladt, så længe det ikke overskrider grænsen på 20 sekunder. Den stramme form holder præsentationerne skarpe og gør samtidig, at interessen holdes oppe hos tilhørerne.

Har du mod på at præsentere dit arbejde på 20 x 20 sekunder, eller kender du nogen der har?

Skriv til PechaKucha Esbjerg eller send en mail til esbjerg@pechakucha.dk med et par ord om, hvad du kunne tænke dig at fortælle om og hvordan du vil præsentere dit materiale.

Like PechaKucha Esbjerg og hold dig opdateret om kommende arrangementer.