Du er her:

Unge

Nyansat ungekoordinator Lena kommer til at lave arrangementer som primær er rettet mod unge, især dem som ikke nødvendigvis er vant til at bruge kirken.

Over næste par uger skal hovedet lægges i blød, så vi kan få nogle arrangementer på bordet som skal pirre de unges nysgerrighed. Arrangementerne kommer til at være et potpourri af forskellige dele af kulturen, og som forhåbentlig kommer til at give de unge en opfattelse af at man os kan bruge kirken som et kulturhus.

Der vil løbende komme opdateringer af arrangementer så hold øje her eller på de sociale medier.

Den 4. december kl. 18

Food Maker Esbjerg er en åben madklub for alle unge i Esbjerg mellem 16 og 28 år. I løbet af aftenen hygger vi os, laver og spiser mad i fællesskab og til sidst rydder op. Der er altid madglæde og fællesskab på menuen, alle kan være med uanset erfaring og niveau, og det foregår i Treenighedskirkens køkken. Det er den unge vært for aftenen, som har bestemt et tema. Det kan fx være en favoritret, en egnsret eller noget helt tredje. Hvis man har lyst til at være vært så skriv til Lena på 28960182.

Så vi ved endnu ikke hvad tema'et er for aftenen den 4. december kl. 17.

Det koster 35 kr., og de 20 pladser fordeles efter først til mølle. Tilmeldingsfrist er mandag d. 4. december kl. 14.00, og tilmeldingen er bindende. Ved mindre end 5 tilmeldte bliver arrangementet rykket. I tilfælde af sygdom, vil I få mulighed for at deltage til en Food Maker-begivenhed en anden dato.

Du skal tilmelde dig og betale her: Tilmelding sker ved at mobilepay 35 kr til 72206 HUSK at skrive dit navn. Alternativt kan man møde op på Treenighedskirkens kontor: Mandag, tirsdag, onsdag og fredag kl. 9.00 til 12.30 Torsdag kl. 14.00 til 17.00

Torsdag den 23. november kl. 19.00 opfører Blåkilde Efterskole musicalen:

LOSSEPLADSENS ENGLE

”Jacob ser skræmt ud, bevæger sig forvirret rundt – Løber hen til stigen og råber….”

Forestillingen er bygget op om Jakob og himmelstigen.

På Blåkilde Efterskole elsker de musicals - alle elever er på en eller anden måde en del af musicalen, det kan være ved:

• at synge, spille og danse
  • at vælge musikken og komme med skøre vinkler på teateret
  • at tage med på turné og give andre en kanon musicaloplevelse

Vi glæder os til igen i år at få besøg af en masse musikglade efterskoleelever fra Blåkilde.