Du er her:

Unge

Treenighedskirken er en kirke med fart på og er åben for mere end gudstjenester. Se nedenfor hvilke ungeevents vi har.

Foråret har for alle været anderledes og budt på en masse aflysninger af arrangementer. Dette var desværre også en virkelighed for arrangementerne i Treenighedskirken. Men vi vender stærkt tilbage i efteråret, hvor mange af vores aflyste events fra foråret  er på programmet.

I efteråret 2020 kan I bl.a. glæde jer til:

-  Musikbanko

-  Filmklub

-  TALK – Den lille håndbog om håndteringen af vanskelige forældre

-  Koncerter

Vi glæder os til, at vi igen kan byde jer indenfor.

11aug kl. 17:00

Musikbanko på forpladsen

Temaet er "sommer"! Vi hører forskelligt musik i denne kategori og måske >

09nov kl. 20:00

PechaKucha Night #28

Kom og bliv inspireret!

Nyheder i foråret 2020

Foråret for de unge i Treenighedskirken er fyldt med events så som Muskbanko

I efteråret 2019 prøvede vi noget nyt af, nemlig TALK som er et fordragsmedie hvor vi lader fordragsholderen styre hvordan de vil fremlægge deres emne. I foråret 2020 har vi inviteret den 16-årige Nina Lynggaard Jørgensen. Hun har skrevet bogen "Den lille håndbog om håndteringen af vanskelige forældre" og vi lægger op til at I tager jeres trælse forældre under armen og lære nogle ninja tricks til hvordan I håndtere deres overgangsalder. Nina har nemlig den tese at det ikke er dovne teenagere der er problemet, men forældre som rammer overgangsalderen samtidig med at de unge bliver teenagere.

Filmklub

Så starter vi filmklub op for unge, og har sat to film i spil for foråret. Det bliver australske Girl Asleep som handler om en rejse ind i teenagepigen Gretas verden. Hun er næsten 15 år og både sky og akavet.

I skolen kues hun af en klike blondiner, der gør deres bedste for at gøre live surt for Greta. Derhjemme er storesøsteren irriterende, og forældrene er – som forældre er flest – umulige at tale med.

Den eneste Greta har at tale med, er den ligeså akavede og underlige Elliott. Da hendes mor beslutter sig for at holde en stor 15-års fødselsdagsfest for hende, falder hun udmattet i søvn midt under festen.

I søvnen slynges hun ind i en absurd og småerotisk parallelverden, og kun der kan hun finde sig selv.

og film nr 2 er indiehittet Call me by your name som følger den 17-årige Elio i 1983, og henover sommerferien skal farens praktikant, Oliver, bo hos familien i Norditalien.

Elio og Oliver udvikler et forhold til hinanden, og det bliver ikke kun en uforglemmelig tid, men en sommer i det smukke italienske landskab, der vil ændre deres liv for altid.