Du er her:

Unge

Der er masser af plads til de unge i Treenighedskirken, derfor har vi os fokus på at lave en række events som rammer forskellige dele af livet.

Vi har to store events for unge i sensommeren og efteråret!

Kirken er super aktiv under Festugen, og dette skal de unge os have del i. Så vi har planlagt en Kirke Distortion med Sømandsbanko ude på pladsen og senere spiller Sune E fra Radio Viktoria op til lounge, hygge og dans.

Til november kommer NOAH forbi kirken og giver en af hans kirkekoncerter. Der skal man huske og købe billet hvis man vil være en af de heldige som skal opleve koncerten. Det bliver smukt på sådan en efterårsaften.

Jeg håber vi ses i efteråret.

UNGE! Kom til Sømandsbanko og musik på pladsen foran kirken.

Under Festugen vil Treenighedskirken afholde Kirke Distortion for de unge i byen.

Der vil blive afholdt Sømandsbanko og underholdning i form af musik på pladsen foran kirken. Stemningen er dømt til at blive hygge og lounge.

Vi starter ud med sømandsbanko fra kl. 17-18.30 hvor der er mulighed for at købe spilleplader for 5kr stykket og vinde præmier fra Posthuset, Co-exist, Den niende, Tobakken, Kunstbiografen, Bo bedre og meget mere. Sømandsbanko er anderledelse end andre bankoaftener er fordi den er skruet helt anderledes sammen.

Der vil som altid være spilleplader og præmier, men på pladerne vil der ikke være tal, som man normalt finder på bankopladen, men sangtitler. Temaet for aftenen er Sømænds viser pga. Esbjergs Havne jubilæum så der vil blive spillet musik og råbt sangtitler op.

Konceptet er lånt fra den tidligere Absalon Kirken i København, her arrangerer man nemlig Beyonce og andet musik banko for fulde huse. Det er denne dynamiske form for banko hvor der ikke er stilhed, men musik som gør konceptet helt anderledes.

Efter Banko skinner solen jo videre og vi har sat Sune E fra Radio Viktoria til at spille op musik og lounge på pladsen.

08nov kl. 20:00

NOAH Koncert

Siden 2012 har NOAH leveret den ene dansksprogede hitsingle efter den >

Siden 2012 har NOAH leveret den ene dansksprogede hitsingle efter den anden. Nu står han her seks år senere, som et af landets allerstørste popnavne, og har igen fundet guitaren frem.

Til november drager NOAH nemlig igen ud på en kirke turne, hvor der loves nye arrangementer af de store popsange. Sangene leveres akustisk med nærvær og i øjenhøjde med publikum.

Billetter kan købes her: https://billet.musik.dk/event/noah/treenighedskirken-esbjerg/1240422

Dørene åbner en time før koncert.

Billeder fra Unge events 2017/2018