Du er her:

Unge

Der er masser af plads til de unge i Treenighedskirken, derfor har vi os fokus på at lave en række events som rammer forskellige dele af livet.

Vi arrangerer i foråret 2020 følgende events:

- Musikbanko

- Talks

- Koncerter

- Filmklub

Læs nedenfor hvad det hele går ud på.

16apr kl. 16:30

UDSKUDT TIL EFTERÅRET - TALK - Den lille håndbog om håndteringen af vaskelige forældre.

Ny dato kommer snarest.

Hvorfor er det altid teenagerens skyld?

De er >

20apr kl. 17:00

AFLYST Food Maker #20

11maj kl. 17:00

AFLYST Food Maker #21

15maj kl. 17:00

Filmklub for unge

Vi starter en filmklub op for de unge også.

Vi ser en film, denne gang er >

25maj kl. 17:00

Food Maker #22

Nyheder i foråret 2020

Foråret for de unge i Treenighedskirken er fyldt med gengangere som Food Maker og Musikbanko.

I efteråret 2019 prøvede vi noget nyt af, nemlig TALK som er et fordragsmedie hvor vi lader fordragsholderen styre hvordan de vil fremlægge deres emne. I foråret 2020 har vi inviteret den 16-årige Nina Lynggaard Jørgensen. Hun har skrevet bogen "Den lille håndbog om håndteringen af vanskelige forældre" og vi lægger op til at I tager jeres trælse forældre under armen og lære nogle ninja tricks til hvordan I håndtere deres overgangsalder. Nina har nemlig den tese at det ikke er dovne teenagere der er problemet, men forældre som rammer overgangsalderen samtidig med at de unge bliver teenagere.

Filmklub

Så starter vi filmklub op for unge, og har sat to film i spil for foråret. Det bliver australske Girl Asleep som handler om en rejse ind i teenagepigen Gretas verden. Hun er næsten 15 år og både sky og akavet.

I skolen kues hun af en klike blondiner, der gør deres bedste for at gøre live surt for Greta. Derhjemme er storesøsteren irriterende, og forældrene er – som forældre er flest – umulige at tale med.

Den eneste Greta har at tale med, er den ligeså akavede og underlige Elliott. Da hendes mor beslutter sig for at holde en stor 15-års fødselsdagsfest for hende, falder hun udmattet i søvn midt under festen.

I søvnen slynges hun ind i en absurd og småerotisk parallelverden, og kun der kan hun finde sig selv.

og film nr 2 er indiehittet Call me by your name som følger den 17-årige Elio i 1983, og henover sommerferien skal farens praktikant, Oliver, bo hos familien i Norditalien.

Elio og Oliver udvikler et forhold til hinanden, og det bliver ikke kun en uforglemmelig tid, men en sommer i det smukke italienske landskab, der vil ændre deres liv for altid.