Efterårsretræte på Ådalen, Randers

Drømme retræter : Efterårsretæte på Ådalen 25. oktober- 28. oktober

Drømme - retræter

Der er to retræter årligt for at skabe et støttende miljø for personlig og åndelig udvikling.

Retræterne er åndelige tilbagetrækningsdage, men er lagt sådan an, at der vil ske en integration af det åndelige liv med hverdagen. Retræterne skal hjælpe med at uddybe kontakten med livet.

Retræterne er stilhedsretræter, men der tales ved formiddagens forsamling og i forbindelse med individuel samtale.

Læg mærke til dine drømme i dagene inden retræten og skriv dem gerne ned. Der arbejdes med drømmene individuelt og i gruppe.

Efterårsretræte på Ådalen

Torsdag 25. oktober – søndag 28. oktober. Indkvartering kl. 16 den 25. oktober og retræten afsluttes søndag kl. 14

Ådalen er et smukt beliggende sted med skovområde og god udsigt. Der er en helt ny gæstefløj, et fint lille kirkerum, og store lyse rum at mødes i.

Praktiske oplysninger:

Adresse: Gl. Viborgvej 400, 8920 Randers NV

Indkvartering: helt nye enkelt værelser med eget bad og toilet med sengelinned og håndklæder til hver. Medbring notesblok samt personligt udstyr.

Antal deltagere: 18

Pris: 3.000 kr. incl. alt, også klangmassagetilbud og sund vegetarisk retrætemad.

Beløbet bedes senest den 6.september indsættes på kirkens

konto: 7701-0002007431 med navn og ordet: retræte. Ved framelding efter den 30. september er der ingen tilbagebetaling.

Henvendelse og tilmelding til Miriam Florez: mfe@km.dk / tlf.: 2877 8077