Kunst og kultur

Kirken har et meget aktivt kunst og kulturudvalg, der blandt andet arrangerer 4-6 årlige kunstudstillinger i kirken og mindst en årlig kunsttur.

Om sogneudflugten den 8. september:

Turen går til Grindsted kirke, hvor sognepræst Egil Hvid-Olsen vil fortælle om altertavlen af Stig Weye. Efter vi har spist vores medbragte madpakker, går turen videre til Vejen Kunstmuseum. Her bliver vi guidet rundt for at se både den permanente udstilling samt særudstillingen af Niels Skovgaard - en formens mester.

Eftermiddagskaffen indtages på Hotel Skibelund Krat, hvorefter turen går hjemad.  Hjemkomst mellem kl. 16.30—17.00. Billetter á  kr. 125,- sælges fra kirken.

Læs Indbydelsen her >>

08sep kl. 10:00

Sogneudflugt

Sogneudflugt til Grindsted og Vejen

Bustur til Grindsted kirke og Vejen >

04nov kl. 11:00

Fernisering

Fernisering med værker af Solva G. Olesen og Jan Houborg.

Kunst og kulturudvalget består af:

Elsebeth Østergaard-Christensen (formand), Pia Hvorslev, Randi Hundebøll, Karen Egebjerg, Sanne Rabæk, Ingrid Lisby Schmidt og Charlotte Thea Gade.