Film- og debataftener sæson 2017/2018

Ved hver film- og debataften vises en film.

Derefter vil der være en kort debat om filmens tema.

Der serveres snacks og popcorn til forestillingen.

Billetter kan købes ved indgangen.

Pris kr. 25 pr. stk.  Husk vi nu har MobilePay i kirken.

Dørene åbnes 20 min før filmen begynder.

Hele programmet kan læses her >>

Kongens valg

Søndag den 14. januar kl. 16.00

I det historiske drama ’Kongens valg’ kommer den tyske hær til Norge den 9. april 1940.

Tyskland vil besætte Norge, som de succesfuldt gør med Danmark, men den norske modstand er stor. Kongehuset må evakueres, og kongefamilien flygter med tyskerne lige i hælene.

Som i Himlen

Torsdag den 1. marts kl. 19.00

Den anerkendte dirigent, Daniel Daréus, afbryder drastisk sin karriere og trækker sig tilbage til sin barndomsby i Norrland.

Snart opfordres Daniel til at komme og lytte til det lokale kirkekor, som øver hver torsdag i forsamlingshuset – bare for at give nogle gode råd. Daniel har svært ved at afslå, og fra det øjeblik er intet som tidligere i den lille by.

Mens koret udvikler sig og vokser, får Daniel både venner og fjender. Og han møder kærligheden…

Udvalget

Arrangør af Treenighedskirkens Film Klub