Familieklub

Treenighedskirken og FDF, Esbjerg 2. midtby inviterer dig og hele familien til klubaften i Treenighedskirken hver 2. onsdag (lige uger) fra 17.00 – 19.00.

Målgruppen for Hele Danmarks Familieklub er familier med børn i alderen 2 – 12 år. Yngre og ældre søskende er naturligvis velkomne.

En klub med leg, mad og fællesskab

Hvad skal vi mon have til aftensmad? Det spørgsmål kender alle familier.

Vi vil gerne spise sammen og hygge os. Men nogle dage ville det være skønt, hvis alle bare kunne sætte sig til bords. Det er tanken bag Hele Danmarks Familieklub i Treenighedskirken. Hver 14. dag er der klubmøde. Den dag er aftensmaden reddet! God, gammeldags mad fra kirkens køkken. Forhåbentlig noget alle kan lide.

Det er gratis at deltage

Pris for at deltage i Treenighedskirkens Danmarks Familieklub er gratis (men har man lyst til at betale et beløb foreslår vi 10 kr. pr. deltager pr. gang. Pengene vil blive brugt i klubben til udflugt eller særligt afslutning)

Familieklubben er oprettet i samarbejde med KFUMs Sociale Arbejde efter bla. en stor donation fra A. P. Møllers fond. Læs mere her >>

Tilmelding:

Facebook  Treenighedskirken – se under begivenheder

Tilmelding på Facebook eller til kirkekontoret (senest dagen før):

kordegn@treenighedskirken.dk eller tlf. 75 12 93 73

Se indbydelsen her >>

Vi glæder os til at se rigtig mange i Treenighedskirkens Familieklub!

22aug kl. 17:00

Familieklub

En klub med leg, mad og fællesskab

Hvad skal vi mon have til aftensmad? >

Billeder fra aktiviteter i maj

Vi glæder os til at se rigtig mange i Treenighedskirkens Familieklub.

Treenigheds Sogns menighedsråd og FDF, Esbjerg 2. kreds Midtby som bor i FDF huset ”HYTTEN”,  Bakkevej 8, 6700 Esbjerg.

Fra Kirken deltager: sognemedhjælper Sanne Rahbek, kordegn Lisbeth Munck og Wasan Almaanawi.

Fra FDF, Esbjerg 2.Midtby deltager: bla. leder Randi Hundebøll

Du kan også altid spørge kirkens præster:
Ingrid Lisby Schmidt, tlf. 40 75 00 64
Charlotte Thea Gade, tlf. 50 88 20 71