Babyhilsen #3

Det er onsdag og det er babysalmesangs-dag . Igen i denne uge får I en lille video fra os, som I kan hygge jer med sammen med jeres baby, eller måske videresende til en anden trængende forælder.

Ved Benedikte Storm Aa og Lasse Toft Eriksen.

Babysalmesang midt i en corona-tid

Onsdag er babysalmesangsdag i Treenighedskirken og I skal ikke snydes, selvom kirken holder corona-lukket.

- Så find din baby frem, klik på videoen og syng og leg med...

Babyhilsen

Så er det igen blevet babysalmesangs-dag, og vi har lavet en ny, lille babyhilsen fra Treenighedskirken.
Find baby frem og lad os komme i gang.

Babysalmesang

Vi indbyder onsdag formiddage kl. 9.30 mødre og fædre med deres babyer til babysalmesang.

Denne ledes af Benedikte Storm Aa og kirkens organist i samarbejde med kirkens præster.

Der er mange gode grunde til at deltage i babysalmesang. Den musik, barnet hører de første år, kan stimulere dets udvikling i mange positive retninger: Barnet pludrer mere, er mere fysisk aktivt, det er godt for motorikken og barnet er mere interesseret i social kontakt.

Kirkerummet er et særligt rum, hvor musik klinger anderledes end hjemme i stuen. Selvom børnene ikke forstår teksterne i salmerne, kan de alligevel opfange lyden, stemningen og ånden i dem. Udover salmer lærer I en masse sanglege, som I også kan hygge jer med derhjemme.

Kom og vær med - Det er for babyer fra 0 - 12 måneder sammen med mor eller far.
Hver gang starter vi i kirken og slutter af med kaffe/te og brød i kirkens sal. Deltagelse er gratis.

Gerne tilmelding til kordegn@treenighedskirken.dk, men I er også velkommen til bare at møde op.

Ingen begivenheder fundet.