Du er her:

Treenighedskirkens drengekor

Treenighedskirkens Drengekor består af 55-60 drenge og mænd og ledes af Lone Gislinge.

Koret dyrker en omfattende koncertvirksomhed med bl.a. årlige koncertrejser i Europa og USA.

Koret har medvirket i adskillige radio- og fjernsynsudsendelser og har gennem årene udgivet en række grammofonplader samt CD'er.

Læs mere om koret på hjemmesiden www.treenighedskirkensdrengekor.dk

Treenighedskirkens drengekor

Historie:

Treenighedskirkens Drengekor blev startet i 1964 af organist Per Günther, og det virkede som fast kor ved kirkens gudstjenester i 25 år.

Da Per Günther i 1989 ønskede at fratræde som korets leder, besluttede Esbjerg Kommune, Treenighedskirken og Vestjysk Musikkonservatorium at indgå et økonomisk samarbejde med henblik på at føre koret videre. Docent ved Vestjysk Musikkonservatorium Lone Gislinge blev herefter korets leder.

Fra 1989 har drenge-mandskoret medvirket ved 6-7 årlige gudstjenester i Treenighedskirken.